Team


Directie:
 
Meerscholendirecteur:
Basisscholen te Haelen
en Horn

 
Dhr. Leon Boom
Email: l.boom@spolt.nl 
Meester Leon:
"Het is mijn passie om met het team van de Mussenberg kwalitatief goed onderwijs te verzorgen binnen een fijne leer- en leefomgeving. Door de kwaliteiten van de leerkrachten met elkaar te verbinden en dit ook te doen in het cluster Horn - Haelen kunnen leerkrachten elkaar enorm versterken. Deze verbrede samen-werking zorgt voor meer expertise en dus  meer mogelijkheden voor kinderen en leerkrachten om zich te ontwikkelen. Door ondernemen, inspireren en verbinden!  Samenwerking met ouders is zeer belangrijk. Toewerken naar educatief partnerschap om samen te zorgen voor de optimale ontwikkeling van het kind!
 
Meester
Leon
Teamleider: groep 1 t/m 8
Intern Begeleider: groep 5 t/m 8


 
Mw. Margo Coenen
Email: m.coenen@mussenberg.nl
Juffrouw Margo:
ďOmdat alle kinderen recht hebben op goed, uitdagend en eigentijds onderwijs zie ik het als plicht en uitdaging om samen met alle collegaís de mogelijkheden van onze kinderen zo optimaal mogelijk tot bloei te laten komen.  Het samen werken aan een positieve sfeer met kinderen en ouders vind ik erg belangrijk. Tijdens hun leerroute op BS De Mussenberg zie ik graag dat alle kinderen zich kunnen oriŽnteren op hun talenten binnen een gevarieerd en aantrekkelijk lesaanbod. What we learn with pleasure, we never forget (A. Mercier)."

 
Juf
Margo
Intern Begeleider: groep 1 t/m 4 
Mw. Veronique Ramakers
Email: v.ramakers@deleerlingst.nl
Juf Veronique:
"Met plezier naar school is wat we allemaal graag willen. In onze klas werken we hard, luisteren we naar elkaar, leren we van elkaar, helpen we elkaar en maken we tijd om te lachen.
Door een veilige sfeer te creŽren waarin kinderen zichzelf kunnen zijn is ontstaat er ruimte voor ontwikkeling, eigenaarschap en sociaal emotionele ontwikkeling. De kinderen weten heel goed wat ze al kunnen, wat ze willen leren en hoe ze dit willen gaan doen. Het enige wat ik doe is zorg dragen voor die fijne sfeer en de kinderen begeleiden in deze groei."

 

Juf
Veronique
Leerkracht voor extra ondersteuning passend onderwijs

 
Mw. Sandra Selen
Email: s.selen@mussenberg.nl:
Juf Sandra:
"Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun plek voelen in de klas. Dat ze zichzelf kunnen zijn en door iedereen geaccepteerd worden. Van daaruit kunnen kinderen optimaal leren, waarbij ik tegemoet kom aan de verschillen tussen kinderen. Aansluiten bij het niveau van de kinderen vind ik een voorwaarde voor de ontwikkeling van kinderen.
Daarnaast vind ik het ook belangrijk om in gesprek te gaan met kinderen om te kijken wat ze nodig hebben, wat ze zelf kunnen bijdragen en wat ik kan bijdragen aan hun ontwikkeling. Het eigenaarschap van kinderen wordt hierbij ontwikkeld, waardoor kinderen meer gemotiveerd zijn om er samen voor te gaan!
Het positief benaderen van de kinderen en het openstaan voor de talenten van de kinderen vind ik van grote waarde. Dit zorgt er mede voor dat kinderen met plezier naar school komen!"

Juf
Sandra


 
  Foto's van de leerkrachten vindt u bij betreffende groep.  
Leerkrachten: Dhr. Jan Adams Leerkracht gr. 7
  Mw. Wendie Beckers Leerkracht gr. 3
  Mw. Sigrid Bleecke Leerkracht gr. 4
  Mw. Janneke Bos Leerkracht gr. 5/6
  Mw. Linda Bruls Leerkracht gr. 1/2b
  Mw. Mayke Damen Leerkracht  gr. 5/6 en 7
  Mw. Jenny Derks Leerkracht gr. 1/2a en b
  Mw. Suzanne Indenkleef Leerkracht gr. 5
  Mw. Karin Kelleners-Oldekamp Leerkracht gr. 1/2a
  Mw. Franka Rademaekers Leerkracht gr. 6
  Dhr. Marc Reijnen Leerkracht gr. 8
  Mw. Sanne Rietjens Leerkracht gr. 1/2c
  Mw. Ans Vaessen Leerkracht gr. 3 en gr. 6
  Mw. Josine Vallen Leerkracht gr. 4
     
Administratieve ondersteuning
 
Mw. Mirjam Claessen
m.claessen@mussenberg.nl   
 
Mirjam:
"Als secretaresse ondersteun ik de directie bij diverse administratieve werkzaamheden en zult u mij vast wel eens aan de telefoon krijgen. Het is een afwisselende baan waarbij ik tevens geniet van het plezier en enthousiasme van de kinderen om mij heen. Ik ben werkzaam op De Mussenberg in Horn, De Leerlingst in Haelen en de Zjwiek in Roggel."

 
Juf
Mirjam
ConciŽrge:

 
Dhr. Jac Linssen

 
Meneer
Jac
ConciŽrge:

 
Dhr. Piet de Rijk

 
Meneer
Piet
Interieurverzorgster Mw. Susan Dresen  
Interieurverzorgster Mw. Dolors Knoups