Stagiaires

Stagiaires schooljaar 2019-2020
Als school werken we samen met de Nieuwste Pabo in Sittard. Ook plaatsen wij stagiaires die aan het leren zijn voor onderwijsassistent en stagiaires die studeren op de Kempel in Helmond (Pabo). Soms hebben wij ook leerlingen van de middelbare school die bij ons snuffelstage komen lopen.
 
Mocht je stage willen lopen op onze school neem dan contact op met Anja Engels, a.engels@zjwiek.nl
 
Huidige stagiaires:
 
Destiny Odekerken  

Mijn naam is Destiny Odekerken en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment volg ik de opleiding Onderwijsassistente (niveau 4) bij Gilde Opleidingen in Roermond. Mijn hobby's zijn fotograferen, photoshoppen, tekenen, lezen en zingen.

Ik kom stage lopen in groep 5 bij juffrouw Maartje. Daar heb ik echt veel zin in. Ik ben er twee dagen per week. We zullen elkaar zeker tegenkomen in dit nieuwe schooljaar.  


 
Loes Heijmans  

Mijn naam is Loes Heijmans, ik ben 34 jaar en woon samen in Roggel met mijn vriend en onze twee dochters van 2 en 4 jaar.

Ik heb 9 jaar gewerkt als logopedist in een vrijgevestigde logopediepraktijk. In 2013 heb ik tevens de master SEN afgerond, gericht op remedial teaching en dyslexie. In de logopediepraktijk zag ik vooral kinderen in de leeftijd van 2-15 jaar. Deze kwamen voor problemen op het gebied van taal, spraak, stem, spelling en lezen.

Vorig jaar heb ik besloten het roer om te gooien en te starten aan de Pabo via het zij-instroomtraject. Ik heb het afgelopen jaar al veel ervaring op mogen doen in het lesgeven in de groepen 5 en 8 bij De Neerakker in Heythuysen. Dit jaar mag ik het eerste half jaar mijn werkervaring uitbreiden in Horn bij de kleuters. Ik heb er veel zin in en zal aanwezig zijn op de maandag en donderdag.

Noor Sevens  

Mijn naam is Noor Sevens, ik ben 20 jaar oud en woon samen met mijn twee oudere broers en ouders in Heel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten actief bezig te zijn, te winkelen, een leuke film te kijken en in de vakanties ga ik graag kamperen met mijn vriend. Daarnaast ben ik in de weekenden en op sommige koopavonden te vinden bij de Jumbo in Heel, waar ik leidinggevende ben bij de kassa-afdeling. Wie weet zien we ons daar ook nog wel eens!

Dit jaar zal ik afstuderen aan de Nieuwste Pabo te Sittard. Dat betekent dat ik mijn LIO (leerkracht in opleiding) stage zal gaan lopen, en wel in groep acht bij juf Suzanne. Dit houdt in dat (als alles via de planning verloopt) ik vanaf 10 februari 2020 groep acht zal overnemen van maandag tot en met donderdag. Suzanne zal op deze dagen wel gewoon op school aanwezig zijn, maar dan buiten de klas. Ook de taken na school zullen voor een groot deel aan mij worden overgedragen. Dit allemaal om mij volledig te kunnen voorbereiden op het werk als leerkracht.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. T.z.t zal er nog een extra bericht op ISY verschijnen. Mocht u al eerder vragen hebben, dan bent u altijd welkom! Tot en met 10 februari ben ik iedere donderdag en in sommige weken van maandag tot en met donderdag aanwezig op de Mussenberg. 
Kelly Claessen  
Mijn naam is Kelly Claessen, ik ben 18 jaar en ik kom uit Roggel. Afgelopen jaar heb ik mijn havo diploma behaald en momenteel doe ik de pabo op Hogeschool de Kempel. Op dinsdagen loop ik stage in groep 3 bij juffrouw Wendie en juffrouw Ans. Ik hoop veel te leren in deze groep en ik heb er heel veel zin in!
Als er nog vragen zijn ben ik te vinden in groep 3.  
 
Amber Thelen  

Mijn naam is Amber Thelen en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in mijn derde leerjaar van de Pabo in Sittard. Hiervoor heb ik Havo gedaan en de opleiding bedrijfsadministrateur afgerond. Maar het werken met kinderen trekt mij toch veel meer aan. Daarom ben ik aan de Pabo begonnen.
Ik loop dit jaar stage in groep 1-2a bij juffrouw Jenny. Ik ben er elke donderdag en soms de hele week. Ik heb er veel zin in!

Mijn hobby's zijn: tafeltennissen, thaiboksen, puzzelen, kaarten maken en lezen.