Stagiaires

Stagiaires schooljaar 2019-2020
Als school werken we samen met de Nieuwste Pabo in Sittard. Ook plaatsen wij stagiaires die aan het leren zijn voor onderwijsassistent en stagiaires die studeren op de Kempel in Helmond (Pabo). Soms hebben wij ook leerlingen van de middelbare school die bij ons snuffelstage komen lopen.
 
Mocht je stage willen lopen op onze school neem dan contact op met Anja Engels, a.engels@zjwiek.nl
 
Huidige stagiaires:
 

Destiny Odekerken

Mijn naam is Destiny Odekerken en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment volg ik de opleiding Onderwijsassistente (niveau 4) bij Gilde Opleidingen in Roermond. Mijn hobby's zijn fotograferen, photoshoppen, tekenen, lezen en zingen.

Ik kom stage lopen in groep 5 bij juffrouw Maartje. Daar heb ik echt veel zin in. Ik ben er twee dagen per week. We zullen elkaar zeker tegenkomen in dit nieuwe schooljaar.  


 

Loes Heijmans

Mijn naam is Loes Heijmans, ik ben 34 jaar en woon samen in Roggel met mijn vriend en onze twee dochters van 2 en 4 jaar.

Ik heb 9 jaar gewerkt als logopedist in een vrijgevestigde logopediepraktijk. In 2013 heb ik tevens de master SEN afgerond, gericht op remedial teaching en dyslexie. In de logopediepraktijk zag ik vooral kinderen in de leeftijd van 2-15 jaar. Deze kwamen voor problemen op het gebied van taal, spraak, stem, spelling en lezen.

Vorig jaar heb ik besloten het roer om te gooien en te starten aan de Pabo via het zij-instroomtraject. Ik heb het afgelopen jaar al veel ervaring op mogen doen in het lesgeven in de groepen 5 en 8 bij De Neerakker in Heythuysen. Dit jaar mag ik het eerste half jaar mijn werkervaring uitbreiden in Horn bij de kleuters. Ik heb er veel zin in en zal aanwezig zijn op de maandag en donderdag.